Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Informace ke stravování pro školní rok 2024/2025

Vážení rodiče, strávníci, kteří se budou nově přihlašovat ke stravování, navštíví školní jídelnu

v srpnu od 19. 8. – 23. 8. a 26. 8. – 30. 8. 2024 s již vyplněnou přihláškou (ke stažení na stránkách školy), popř. je možné vyplnit na místě.

Nenechávejte vše na poslední den, jestliže chcete, aby se žák stravoval již první dny školního roku, musíte zaplatit stravné předem tak, aby se vaše platba včas převedla na účet školní jídelny.

Po odevzdání přihlášky vám bude přidělen variabilní symbol, který zůstává stejný po celou dobu stravování. Je nutné zakoupit čip v ceně 123,- Kč. Čip se po skončení stravování nevykupuje zpět.

Inkaso stravného se provádí vždy 20. /pracovní den/ na následující měsíc. Proto Vaše první inkaso stravného proběhne již 20. září 2024.

Cena obědů je závislá na věkových skupinách a do těchto skupin jsou strávníci zařazováni na dobu školního roku /školní rok začíná 1. 9. a končí 31.8. /, ve kterém dosahují věku podle kategorií níže uvedených:

Cena 1 oběda:

1. kategorie – strávníci 7-10 let                cena za jeden oběd:   30,- Kč,     první záloha       900,–Kč

2. kategorie – strávníci 11-14 let              cena za jeden oběd:  32,- Kč,      první záloha      960,–Kč

3. kategorie – strávníci 15 a více let         cena za jeden oběd:  34,- Kč,      první záloha   1.020,–Kč

Tato záloha (jistina) bude placena pouze jako první platba. Dále se hradí pouze doplatek do výše jistiny, který je vypočítán podle odebraných obědů v daném měsíci. Jistina = 30 dní x cena 1 oběda.

Obědy se objednávají den předem do 14.00 hod. čipem ve školní jídelně pomocí terminálu, telefonicky nebo elektronicky (přihlašovací údaje obdržíte v kanceláři ŠJ.)

První den nemoci má strávník nárok na dotovaný oběd, který můžete vyzvednout do jídlonosiče v době od 11.30 – do 11.45 h. Nezapomínejte dítě včas přihlašovat po jeho nepřítomnosti ve škole. Pokud se rozhodnete pro elektronické přihlašování, je nutné si pohlídat přelom měsíce! Tedy vždy první den v novém měsíci přihlásit koncem měsíce probíhajícího.

Žáci, kteří odcházejí na jinou školu, nahlásí odchod vedoucí školní jídelny, přeplatek na stravném bude vrácen na účet.

Vaše další dotazy ráda zodpovím na telefonu 384 361 001, osobně v kanceláři ŠJ nebo na e-mailu kubickova@3zsjh.cz.

Ivana Kubíčková, vedoucí školní jídelny

Komentáře jsou uzavřeny.